ARA ÉS HORA, SEGADORS!

araeshorasegadors1

...Endarrere aquesta gent,
tan ufana i tan superba!

Espanya esclata.

No existeix cap nació espanyola, ni pot haver-hi, no és possible una nació amb diversitat d’ideologies, de llengües i de sentiments, l’invent de la transició del 78 no s’ha consolidat, fa aigües per tota arreu, s’han esmicolat els equilibris, han desaparegut els contrapesos, s’ha exhaurit tota la il·lusió que un dia a alguns els hi podia generar.

Espanya és la terra de les trampes, la terra de la tirania, la terra de les mentires, la terra de la dictadura, la terra dels colpistes, la terra dels babaus que es deixen enganyar. Sí! Dels babaus que amb una bena roijigualda als ulls, no només no veien el cop d’estat que va esdevenir a Catalunya el 2017, sinó que fins i tot l’aplaudien. Babaus que no volien escoltar ni acceptar el que van votar més de dos milions de persones, referèndum il·legal deien...la democràcia mai és il·legal i sempre és legítima.

Catalunya mai ha sigut el problema, el problema sempre ha sigut Espanya. Ho ha sigut pels catalans i ho ha sigut pels espanyols. Imagineu si el cap suprem de les forces alemanyes hagués sigut nomenat per Hitler? Sembla impossible, no? Doncs això és el que passa a Espanya, on Juan Carlos va ser nominat per Franco i per herència monàrquica ara ens hem de tragar al seu fill, que a més de corrupte com el pare, també ha sortit fatxa.araeshorasegadors2

Les forces esquerranes espanyoles van deixar fer a la ultradreta i al rei fatxa el que els seus més baixos i foscos instints els hi demanaven, van deixar-nos sols, van deixar la brutalitat policial i la repressió judicial. Com la gent, enganyada per la propaganda feixista els va aplaudir, ells pensen que els hi va sortir bé, i ara volen fer el mateix a la resta de l’estat. Ara ho tenen a sobre. Els mateixos que no van comentar les trucades telefòniques del rei fatxa a les empreses perquè marxessin de Catalunya, ara s’indignen del vici d’aquest paio a fer trucades en contra dels interessos generals.

Colpisme de sabres o colpisme judicial, canvien les formes d’arribar al mateix objectiu, però és el mateix, és colpisme, és atacar a la democràcia, és atacar a la gent, és voler mantenir el poder com a part del seu patrimoni propi, és mesquí, és delictiu. La història es repeteix, campanya d’assetjament i enderrocament al govern democràtic, presentant-se com a salvadors de la pàtria, al 36 amb armes i ara disfressats amb togues.

ARA ÉS HORA, SEGADORS!
Ara és l’hora d’estar alerta.

La crisi sanitària ha tapat molts altres virus, el virus de la monarquia, el virus de les elits paràsites, el feixisme institucional, però tapar-los no és combatre’ls i mentre aquests s’estenen. Està tot tan infectat a Espanya que no resistiran aquest embat. El doctor, Pedro Sánchez, que es va comprometre amb els seus amos europeus, a donar una solució del conflicte polític a Catalunya ha fracassat, ara tot el continent veu el problema d’una Espanya en fallida que no sap però sobretot no vol canviar de model, una Espanya a punt de descarrilar que amenaça el retorn de diners que ha rebut en diferents fases quan ha sigut encobertament rescatada.

araeshorasegadors3Catalans! Sabem que la solució ha de venir de nosaltres i ara és el moment. Nosaltres mai hem cregut en Espanya, però ara ningú creu en ella. Nosaltres mai hem cregut als dirigents espanyols, però ara ningú creu en ells.

Catalans! Nosaltres si volem un model transversal, nosaltres si volem ser una democràcia i no una gran presó.

ARA ÉS HORA, SEGADORS! Ara és hora de no cedir, ara és hora de no tenir cap voluntat de negociar dins del mateix sistema, ara és hora del conflicte, de la confrontació, ara no és moment d’indults, ni de amnistia ni de punyetes, ara és hora d’anul·lar els vergonyosos judicis injustos, ara és hora d’arxivar per sempre les causes per l’1-O a causa de les reiterades i flagrants violacions de drets fonamentals, ara és hora de la llibertat i la democràcia, ara és hora de Catalunya, ara és la nostra hora, ara és hora de la unilateralitat, hora de la Independència.

 

ARA ÉS HORA SEGADORS! ...Esmolem ben bé les eines.
Ara és l’hora de la Revolució Catalana!

 

Cuideu-vos molt!

Xavier Mas i Casanova

Economista Col·legiat núm. 9493
Professor/Consultor ADE – UOC Universitat Oberta de Catalunya